söndag 17 oktober 2010

LO med nya papper... I like


Det är höst, det börjar bli kallt, vi är förkylda och min skrivare har gått sönder - men inget stoppar mig...jag bara ville scrappa med mina nya saker från Pink Paislee och House of 3. På den här LO:n ser ni skuggan av mig, en varm sommardag i Kalix. Dessa nya mönstrade papper går lika bra att använda som de är eller färga in. Jag har provat att distressa, mista och använda AlcoInk och det sistnämnda funkade sämst och bäst fungerade det att distressa. Det mönstrade pappret som jag har använt till kuvert är från Heidi Swapp, likaså klockor och vinge. Den vita blomman har jag gjort själv, givetvis inspirerad av de blommor som också ingår i denna underbara serie men finns ínte att köpa ännu. Jag har även stämplat med de stämplar som ingår och använt ett vitt veckat band, som även det ingår i serien. Allt, utom mönstrat papper från bokstäverna och clearextras, finns att köpa hos Atelje Lektyg och Hantverk.

Nu ska jag prova den nya stilen Steampunk, som är skit coolt. Inväntar beställning på papper från Graphic 45 och lite dekorationer men jag måste leka lite...prova att färga in papper - det ska jag göra nu .
Ha en fortsatt bra söndag.
Scrapkram
//Jenny

1 kommentar:

  1. Farligt fint - jag har redan alldeles för mycket jag inte hunnit använda :-) Roligt att du använder stämplar när du scrappar. Ska bli jättespännande att se vad du gör i steampunk-stil. 1000-Tack för inspirationen - Ha en härlig vecka. Jessica (StoryHouse)

    SvaraRadera