lördag 31 december 2011

Mer Art Journaling... och lite annat.

US, PLAY, YOU, LOVE, LIVE, CREATE, ENJOY, HAVE FUN, ME ... 2012!!!!!!
Den här LO:n började som en test och låg bland mina ofärdiga projekt till igår. Kunde inte sluta... den var så rolig att göra. Här har jag hämtat inspiration från Ania Dabrowska en fantastisk konstnär samt från Christy Tomlinson, som också är helt otrolig på att jobba med mixt media.

MY ART!!!!Här har jag liftat Ania Dabrowskas LO. Hon höll en liveshow innan jul och jag var inte sen att hänga på. Såg live på Ustream för första gången. Skit kul!Blev riktigt nöjd. Har använt papper och dekorationer främst från Prima och Tim Holtz.


NY ART JOURNALING BOOK!!!Det är superkul att skapa egna Art Journaling books. Jag har gjort ett par stycken nu. Den här är i A4 format och är mins största. Här ser ni framsidan. Dagen efter jul köpte jag en riktig Moleskine, undrar vad jag ska göra med den. Skillanden mellan de jag har sedan tidigare och en Moleskine är att bladen är kraftigare (likt Manilla Cardstock). Jag sökte efter papper som tål att måla i omgångar och jag har stora förväntingar på min nya, köpta bok. Jag har hämtat inspiration av både Ania Dabrowska och RachO113. RachO113 är också helt otroligt duktig och inspirerande.
Här är baksidan...

ÅTER IGEN... ANIA DABROWSKA!!!! EN STOR INSPIRATIONSPROFIL!Den här boken har jag gjort med papper, clear och cover från 7Gypsies samt påsar. Den ska vara riktig skitig och se gammal ut. En helt annan stil. Rolig att plocka fram när jag är sugen på den stilen.
Det här är en ny sida in min första Art Journaling book. Den som jag har visat tidigare. Den här är mer glammig och poppig. Har hämtat inspiration av Milliande.Ett pågående projekt. Härliga färger från Tatterd Angels, papper och dekorationer från Pink Paislee, som är en storfavorit hos mig.


Den här skapade jag hemma hos Mija Comstad. Hon gör så fina alster att man blir helt tokig. En stor inspirationsprofil hon också.
Little Spooky... Massor av ansikten växte fram helt magiskt. Några är dit mixade andra är upptäcka genom fantasin. Mmmmm... den här skapelsen gillar jag!


Idag är det sista dagen på det här året och jag har stora förhoppningar på nästa år. Jag har minst 2 löften som jag SKA hålla. Att jag ska skapa mer är inget svårt löfte att hålla. Jag älskar det jag gör, även om den tömmer plånboken (tack min älskade man Patrik och mina underbara flickor Agnes och Linnéa för att ni unnar mig denna underbara hobby). Jag vill passa på att tacka alla som tittar in i min blogg, ger min fina kommentarer och till er som är mina följare. :0) Ett stor TACK! THANKYOU FOR ALL INSPIRATION TO Ania Dabrowska, RachO113, Milliande, Christy Tomlinson, Mija och Eva-Lotta, Maria, Tisa och Solveig, som jag har så roligt tillsammans med när jag skapar och som delar med sig av både idéer och material. Tack även till Pia, som har Atelje Lektyg och Hantverk för din underbara butik och service. I love you all!
Ett GOTT NYTT ÅR/HAPPY NEW YEAR!!!Scrapkram//Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar