torsdag 14 november 2013

My new hair... en LO med Finnabair´s Collections!

Hej på er!

Det var väldigt längesedan jag skapade en layout... och det var supersvårt att hitta rätt. Jag lät mig insireras av Ania (Finnabair). Har även använt mönstrade papper från de två kollektionerna Dreamer och 9th Wave. Underbara papper.
Det blev i mixedmedia stil. Jag började med att använda min Gelli Plate och skapade mönster med bl.a en tygbit. Jag använde akrylfärgerna: guld, ljusblå, rosa och gul, strävade att möta upp tonerna i pappret. Sen har jag använt en teknik som jag fick lära mig av Donna Downey och det är de svarta splasharna som jag sedan har blåst på med ett sugrör och skapat mönster. Jag har sedan doodlat och stämplat lite här och var.

Resultatet blev såhär. Ville använda ett foto av mig. Har nyligen klippt av mitt hår och jag har aldrig varit såhär korhårig. Jag har dekorerat med tygremsor, spetsar, border, metallblomma och brads, tags, stickers m.m.

Här följer några närbilder...

Ljus i mörkret...

Jag älskar ljus... det går åt många ljus hos mig. Vi köper ofta oljeljus i plasthållare. Inte direkt roliga men billiga och praktiska. Igår kom jag på att man skulle ju kunna dekorera ljusen. Jag använde mig av stickersark i A4 format och skapade mönster med Gelli Plate och satte sedan dit washitejp. Mönstrade Duct tape är inte lätt att få tag på. Jag har beställt via Ebay - superstark tejp som jag även brukar använda som rygg på mina album och journalingböcker.


En prinsessa fyller 6 år till helgen...

Jag gör vanligtvis inte kort... har aldrig känt att jag kan hantera det. Men nu blev det iallafall inbjudningskort till helgens kalas... i mixedmediastil utan dekorationer.


Är verkligen förtjust i dessa små filurer...
Ha det så bra alla härliga!
XOXO
//Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar