fredag 4 januari 2013

Nya alster 2013 Ops... en Avatar slank visst in här... :) här har jag jobbat med Rangers Inc, både som spray och med pensel. I heart Drawing... online workshop med Jane Davenport.


Girlie Glam Faces... online workshop med Traci Bautista. Här har jag använt svart ink penna och Sakura Koi brush pens... tokbra pennor. :)

Girlie Glam Faces... online workshop med Traci Bautista. Här har jag avänt ink spray, copic multiliner 0.1, Sharpie Fine Pen, Prismacolors och Derwent Inktense pennor...
Fashionista girl... online workshop med Traci Bautista

Jane Davenports online workshop... I heart drawing... 

Jobbat i min Visual Journal Mixed Media bok (Strathmore), köpt hos ScrapPerra... Hoppas de får in fler! Fullkomligt äääääälskar att jobba i den här boken. Här har jag målat med acryl och collage.

Hej Svejs!
En god fortsättning på det nya året! Ledigheten har rusat iväg och det är snart dags att börja jobba igen. Jag har lyckats skapa en del under julen. Jobbar vidare med att måla tjejer. Har börjat en ny online kurs med Jane Davenport. En riktig utmaning och så roligt. Besöker även Traci Bautistas klassrum med jämna mellanrum... har så roligt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar