torsdag 31 januari 2013

Kreativa Januari...

Hej på er alla kreativa vänner! Nytt år, nya utmaningar... Har funderat fram och tillbaka hur jag vill utmana mig själv i år. Som ni vet har jag gått många kurser online och det finns några favoriter: Traci Bautista, Dina Wakley, Joanne Sharpe, Roben-Mari, Julie Fei-Fan Balzer, Jane Davenport, för att nämna några. Jag blir så oerhört inspirerad och taggad att skapa...skapa och utforska efter att ha gått en kurs! Love it! Thank you girls for all your inspirations! . Nu har jag funderat på hur jag vill fortsätta med allt jag har lärt mig. 

För ett tag sedan köpte jag en Visual Journal - Bristol Smooth från Pysseltagen. Dessa papper är verkligen smooth och är utmärkta att skapa på, dock med försiktighet om man vill måla. Då är det viktigt att lägga Gesso i botten, det har jag gjort på dagens art journaling. Sen har jag inspirerats av Julies teknik men också från Teesha Moore . Här är lager på lager, både med färg, pennor, utklipp från tidningar... så kul. 


Den här boken har jag gjort själv med papper som är avsedda för mixed media. De tål att målas på direkt och jag har inte grundat med gesso, utan sprejat med Dylusions och Heidi Swapps Color Shine. Tekninken är likt ovan, en inspiration journaling från Teesha. Förövrigt är den boken, med ganska få sidor, till för att skriva i. Om du är intresserad av att lära dig kul teknik att använda bokstäver som konst - då rekommenderar jag verkligen Joanne Sharpe onlinekurser, som är billiga. Så roligt.

Den här sidan i min Visual Journal var så kul att göra. Jag ritade en siluette, skar ut och använde som mask när jag sprejade. Sen har jag lekt och haft kul. :)
 Ännu en bakgrund...
Mina tjejer... teknik till den här tjejen kommer från Jane Davenport, som har lärt mig supercoola tekniker. Vill du lära dig måla tjejer, kvinnor, barn, kroppar, älvor m.m. Kolla in Janes blogg.
Min "Girle Glam Faces" ... Traci Bautista Online Workshop! 

Nedan kommer fler resultat efter en kurs med Jane... love...love...love!
Önskar att jag hade en sådan här snygg rumpa... men det var mååååånga år sedan. :)


 Fashiongirls...

Hoppas att jag ger dig lite inspiration att pröva... vore roligt att se vad du skapar. Länka gärna till din blogg... 
Ha en härlig torsdag!
Scrapkram
//Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar