onsdag 6 juli 2011

7 Gypsies Mykonos...minialbum

Ett härligt och färgglatt minialbum med 7 Gypsies senaste kollektion Mykonos... Basen är ett färdigt chipboardalbum och för ovanlighetens skull har jag ett clear till omslag. :) Detta gjorde att jag använda en hel del rub-ons, vilket har blivit en nyhet för mig. Jag har även använt andra papper från andra serier samt kuvert från samma tillverkare. Här finns dekorationer från Maya Road, Teresa Collins, Tatterd Angels, Heidi Swapp, Tim Holtz mfl. :)

Det mesta till det här albumet har jag shoppat hos http://www.bluemoonscrapbooking.com/(USA) och där känns det tryggt att handla över nätet. Här finns även dekorationer köpta hos http://www.lektygochhantverk.se/, en butik som nyligen har flyttat in till Halmstad, samma butik som Babyproffsen dvs på Fredsgatan 13 . Pia, som driver butiken, har ett brett utbud av scrapbooking.

Det är svensk midsommar med sill och potatis, snaps (visor), dans runt midsommarstången, ponnyridning, många jordgubbar och "Sing Star". Vi har som tradition att fira med min bror och hans familj och vi har så super trevligt. Jag älskar min familj!
Det finns även en hel del tags, instuckna lite här och var... Idén kommer från Stephanie, du måste kolla in hennes blogg! http://withagrin.blogspot.com/Här ser du baksidan... Hoppas att jag har bidragit med lite inspiration...

Scrapkram

//Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar